fbpx
Skip links

De voordelen

Wat zijn de voordelen van Werving & Selectie?

Stappenplan

Hoe werkt W&S bij Going Abroad?

Stap 1

Aanmelding

Je hebt interesse in meer informatie over werving & selectie of je wilt direct aan de slag gaan met onze kandidaten.

Stap 2

We gaan met jou in gesprek

Tijdens ons gesprek streven we ernaar om meer over jou en jouw bedrijf te weten te komen, zodat we het profiel nauwkeurig kunnen vaststellen. Dit stelt ons in staat om te allen tijde goed te begrijpen waar je naar op zoek bent. Na dit gesprek ontvang je van ons een prijsvoorstel.

Stap 3

We stellen de vacature met jou op

Onze vacature maakt gebruik van de verzamelde informatie die je met ons hebt gedeeld en trekt enkel geschikte kandidaten aan. Met behulp van onze specifieke kanalen bereiken we de juiste doelgroep voor jouw vacature.

Stap 4

We vinden de beste match voor jou

Onze gesprekken omvatten professionele, persoonlijke en sociale vaardigheidstests, zodat we enkel de beste match kunnen creëren voor zowel de functie als de bedrijfscultuur.

Stap 5

Aan de slag!

Indien alle aspecten positief zijn, fungeren wij tevens als kennispartner. We ondersteunen je bij het opstellen van een voorstel voor deze persoon. We hebben immers gedurende het gehele proces inzicht verkregen in de wensen van je nieuwe medewerker.

Stap 6

Proefperiode

Gedurende de proefperiode onderhouden we nauw contact met zowel de kandidaat als met jou, zodat we ondersteuning kunnen bieden waar nodig. De duur van de proefperiode varieert van 2 tot 4 weken.

Dit valt niet van tevoren te bepalen, omdat de kosten afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals de regio en functie van het gewenste profiel. Daarom stellen we altijd eerst een prijsvoorstel op, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Wij hanteren geen vastgestelde regio; we werven kandidaten door heel Nederland, met speciale aandacht voor de grotere steden. Heb je een specifieke vraag? Aarzel dan niet om een afspraak te plannen.

De geselecteerde kandidaat komt bij jou in dienst, waarbij wij het wervings- en selectieproces overnemen tot aan het moment van contractondertekening. Jij draagt dus de verantwoordelijkheid voor de loonadministratie en neemt het risico bij ziekte op je. Overigens kunnen wij dit ook voor jou verzorgen. Als je dat verkiest, kun je kiezen om met onze uitzendkrachten aan de slag te gaan.

Door middel van onze gesprekken achterhalen we welke kandidaten goed bij het profiel passen. Naast onze onderlinge gesprekken voeren we uitgebreide gesprekken met de kandidaten en beoordelen we ze zowel op professioneel als persoonlijk niveau. Alleen wanneer we volledig overtuigd zijn, sturen we de kandidaten jouw kant op.

Talent wacht niet. Jij wel?

Bedrijfscultuur, output, en omzet zijn vaak het resultaat van de mensen die je in dienst neemt. Dit zou een prioriteit moeten zijn voor jouw bedrijf. Neem contact met ons op en wij zullen dit ook tot onze prioriteit maken.

Bekijk
Sleep