fbpx
Skip links

Recruiter/ accountmanager

Ben jij die gedreven professional, barstensvol energie, die niet kan wachten om dagelijks het verschil te maken? Bij ons krijg je dé kans om de volgende generatie internationals in Nederland te begeleiden. Samen bouwen we aan hun droomcarrières!

Recruiter/ accountmanager

Je kunt moeilijk stilzitten en voelt je het meest op je gemak wanneer je lekker druk bezig bent. Je behaalt voorafgestelde doelen en luistert goed naar zowel de behoeften van de klanten als de kandidaten die je selecteert. Wanneer je wordt gebeld, neem jij enthousiast de telefoon op om de kandidaten of klanten zo goed mogelijk te woord te staan.

32 - 40 uur

Een gemiddelde werkweek zit tussen de 32 en 40 uur.

€2.500 - €2.800

Afhankelijk van je uren en eerdere werkervaring.

Direct solliciteren

Over ons

Wie zijn wij?

Going Abroad is een jong bedrijf dat sinds 2021 bijdraagt aan een inclusiever werkveld. Ons doel is om alle internationals in Nederland aan het werk te krijgen en zoveel mogelijk carrières op de juiste weg te helpen. Of het nu gaat om een (bij)baan naast de studie of een levensveranderende carrièreswitch, wij helpen hen graag zo goed mogelijk.

Jouw dag begint op ons kantoor in Breda. Going Abroad is gesitueerd in de BWise incubator. Een plek waar startups samenkomen om zich te vestigen en door te groeien. Een open plek waar een goede bak koffie binnen handbereik ligt.

 • Spot en match talent met behulp van onze steeds groeiende database.
 • Word het vertrouwde gezicht voor zowel onze partners als kandidaten.
 • Creëer aantrekkelijke vacatures die passen bij onze visie.
 • Duik diep in de recruitmentwereld en draag ideeën aan voor verbetering.
 • Voorzie kandidaten van alle info over werken in NL - wij geloven in voorbereide professionals!
 • Werk nauw samen met onze klanten en houd ze up-to-date.
 • HBO-minded. 
 • Een oplossingsgerichte aanpakker.
 • Commercieel in hart en nieren.
 • Vloeiend in Nederlands en Engels, met uitstekende sociale skills.
 • Iemand die écht luistert en behoeften spot.
 • Klaar om hand in hand met ons te groeien.
 • Time-savvy; je werkt snel en doelgericht.

Aanbod

Dit is wat wij bieden:

Voor deze vacature hanteren wij de volgende voorwaarden. Going Abroad heeft als jong bedrijf grote groeiambities, en hier maak jij straks deel van uit.

32 - 40 uur

Een gemiddelde werkweek zit tussen de 32 en 40 uur.

€2.500 - €2.800

Afhankelijk van je uren en eerdere werkervaring.

25 vakantiedagen

Geniet van 25 vakantiedagen per jaar.

Ontwikkeling

Je krijg de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Jong en internationaal

Evenementen, borrels en gevestigd in het gezellige Breda!

Deels remote?

De mogelijkheid om deels remote te werken.

Stappenplan

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

Stap 1

Online aanmelding

Zorg ervoor dat je alle benodigde documenten, zoals je cv en motivatiebrief, hebt bijgevoegd. Eventueel voldoet ook je LinkedIn-profiel in de opmerking.

Stap 2

Belgesprek

Na het ontvangen van je online sollicitatie, zullen we telefonisch contact opnemen. Tijdens dit gesprek zullen we meer te weten willen komen over je achtergrond, ervaring en motivatie om bij ons te werken. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en het bedrijf.

Stap 3

Eerste Fysieke Gesprek

Als het belgesprek succesvol verloopt, nodigen we je uit voor een eerste fysiek sollicitatiegesprek. Tijdens dit gesprek ontmoet je leden van ons team en bespreken we in meer detail je vaardigheden, ervaring en hoe deze overeenkomen met de functievereisten. Dit is ook een gelegenheid om de bedrijfscultuur te bespreken en te zien of het een goede match is.

Stap 4

Tweede gesprek of meeloopmiddag

Afhankelijk van de functie en het proces kan er een tweede fysiek gesprek plaatsvinden of een meeloopmiddag waarin je de kans krijgt om de werkomgeving en het team beter te leren kennen. Dit kan ook een dieper inzicht bieden in de dagelijkse taken en verantwoordelijkheden van de functie.

Stap 5

Aanbod / aan de slag

Als zowel jij als wij na de gesprekken overtuigd zijn dat er een goede match is, zullen we je een aanbod doen om bij ons te komen werken. Hierin worden alle details van de functie, salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en andere relevante informatie opgenomen. Je hebt de mogelijkheid om het aanbod te accepteren of te bespreken voordat je een beslissing neemt. Wanneer we tot een overeenkomst zijn gekomen, kunnen we aan de slag!

Deel deze vacature:

Email
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Bekijk
Sleep