fbpx
Skip links

De voordelen

Wat zijn de voordelen van uitzenden?

Stappenplan

Hoe werkt uitzenden bij Going Abroad?

Stap 1

Aanmelding

Je hebt interesse in verdere informatie over uitzendmogelijkheden of je wilt direct aan de slag gaan met onze kandidaten.

Stap 2

We gaan met jou in gesprek

Tijdens onze conversatie streven we ernaar om meer te leren over jou en je organisatie, zodat we het profiel nauwkeurig kunnen definiëren. Dit stelt ons in staat om te allen tijde goed te begrijpen waar je naar op zoek bent. Na deze stap ontvang je een prijsvoorstel van ons.

Stap 3

We stellen de vacature met jou op

Onze vacature maakt gebruik van de verzamelde informatie die je met ons hebt gedeeld en trekt uitsluitend geschikte kandidaten aan. Met behulp van onze specifieke kanalen bereiken we de juiste doelgroep voor jouw vacature.

Stap 4

We vinden de beste match voor jou

Onze gesprekken omvatten professionele, persoonlijke en sociale vaardigheidstests, zodat we enkel de meest geschikte match kunnen creëren voor zowel de functie als de bedrijfscultuur.

Stap 5

Aan de slag!

Bij een positieve uitkomst kan deze persoon binnen 24 uur aan de slag bij jou. Vanaf nu kun jij je richten op het beheer van de kandidaten. Wij nemen al het 'smerige werk' uit handen, inclusief alle administratieve en juridische zaken.

Wat de kosten zijn voor een uitzendkracht, varieert per profiel. Door een kennismakingsgesprek te plannen, krijg je een nauwkeurig beeld van de te verwachten kosten. Aarzel niet om vrijblijvend een afspraak te maken.

Wij voorzien in uitzendkrachten door heel Nederland, met speciale aandacht voor de grote steden. Als je een specifieke aanvraag hebt, raden we je aan om een afspraak te plannen.

De geselecteerde kandidaat kan binnen 24 uur aan de slag bij jou. We zullen altijd nadruk leggen op snelheid in onze communicatie. We streven ernaar om de communicatielijnen kort te houden!

Dat is iets wat wij ook aanbieden. Voordat we officieel gaan samenwerken, stemmen we dit samen af. Bovendien hebben wij een standaard Werving & Selectie dienst. Hierbij geldt het principe van 'No cure, No pay'. Wij nemen het zoekwerk voor je uit handen, zodat jij dit niet hoeft te doen. Je ontvangt nog steeds de best mogelijke match. Als dit beter bij jouw behoeften past, nodigen we je uit om hier een afspraak voor te maken.

Talent wacht niet. Jij wel?

Bedrijfscultuur, output, en omzet zijn vaak het resultaat van de mensen die je in dienst neemt. Dit zou een prioriteit moeten zijn voor jouw bedrijf. Neem contact met ons op en wij zullen dit ook tot onze prioriteit maken.

Bekijk
Sleep