fbpx
Skip links

Zorg voor meer personeel en diversiteit binnen je retail organisatie.

Voorkom een te hoge werkdruk in je filialen door personeelstekort en zet in op een groep internationaal talent die niet kan wachten om te beginnen.

Zorg voor meer personeel en diversiteit binnen je retail organisatie.

Voorkom een te hoge werkdruk in je filialen door personeelstekort en zet in op een groep internationaal talent die niet kan wachten om te beginnen.

Wij versterken jouw retail organisatie met vulploegmedewerkers.verkoopmedewerkers.kassamedewerkers.

Over ons

Waarom inzetten op internationaal talent voor je openstaande retail vacatures?

Ruim 60% van de retailers kampt met een personeelstekort, doordat steeds meer Nederlandse jongeren kiezen voor een baan buiten de retail. Tegelijkertijd zijn er in Nederland ruim 120.000 internationale studenten die, ondanks hun kwaliteiten, nog vaak over het hoofd worden gezien in onze arbeidsmarkt. Door als retailer in te zetten op deze groep internationale talenten zorg je niet alleen voor meer personeel en diversiteit binnen je organisatie, ook draag je bij aan een eerlijkere arbeidsmarkt.

Voordelen

De voordelen van internationaal talent:

Internationale talenten zijn gemotiveerder om in de retail te werken dan Nederlandse jongeren

Meer dan 1 op de 3 Nederlandse jongeren kiest bewust voor een baan buiten de retail, terwijl ruim 70% van onze internationale talenten aangeeft het liefste in de retail te werken. Gemotiveerd personeel is essentieel voor een goede klantervaring.

Internationale talenten zorgen voor meer diversiteit binnen je organisatie

Steeds meer retail organisaties geven aan om klaar te zijn voor meer diversiteit. Internationale studenten brengen deze diversiteit en zorgen bovendien voor meer innovatie en een inclusievere werkomgeving.

Internationale talenten zorgen voor een betere klantervaring in steden

Internationale bezoekers zorgen voor steeds meer inkomsten binnen de retailsector, vooral in stedelijke gebieden. Zorg daarom voor een betere afstemming op deze waardevolle doelgroep met internationale talenten.

Review

"We zijn buitengewoon tevreden met de kwaliteit van de kandidaten die Going Abroad heeft geleverd. Ze hebben niet alleen voldaan aan onze hoge eisen, maar hebben deze zelfs overtroffen. Daarnaast is de samenwerking met Going Abroad zeer aangenaam en efficiënt. Hun reactietijd is snel en ze hanteren een transparante aanpak in elke stap van het proces. Dit heeft de samenwerking niet alleen versterkt, maar ook aanzienlijk vereenvoudigd. We kijken uit naar voortzetting van deze succesvolle samenwerking."

Rodrigo

Directeur - Decathlon Breda

Decathlon behaalde al haar personeelsdoelen.

In de zomer ontstond er een aanzienlijke personeels uitdaging, vooral voor Decathlon in Breda, waar de vakantieperiode zorgde voor een toegenomen drukte. Dit resulteerde in een tekort aan personeel in de winkel. Gelukkig bood Going Abroad waardevolle ondersteuning.

10
Voorgesteld
8
Dagen tot 1e plaatsing
6
Aangenomen
4 weken
Behaald binnen

Contact

Ook klaar voor meer personeel en diversiteit?

Neem dan volledig vrijblijvend contact op met Gunnar.

Bekijk
Sleep